Nutriční hodnoty (Švédská ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 011 kJ / 3 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
| Tuky | 275,88 g |
| – nasycené | 94,96 g |
| – nenasycené | 152,50 g |
| –– mononenasycené | 57,40 g |
| –– polynenasycené | 95,10 g |
| ––– omega 3 | 15,55 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 264,70 g |
| – cukry | 206,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
| 200 g 200 g brambor (moučných vařených ve slupce) | Brambor zimní | 200 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru (cukru dávám vždy o něco méně) | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |