Nutriční hodnoty (Italské těsto na pizzu 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 688 kJ / 1 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,43 g |
| Tuky | 7,52 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 4,51 g |
| –– mononenasycené | 0,76 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 11,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 273,83 g |
| – cukry | 18,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g Mouka na pizzu nebo Zlatka na pečení | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 125 g 125 g hladké mouky (nejlépe 00) | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 250 g 250 g vody (raději ji zvažte, je to přesnější) | Voda | 250 ml |
| 2 g 2 g čerstvého droždí (ano, opravdu jen dva gramy) | Droždí pekařské lisované | 2 g |
| 1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská | |
| Na pizzu sugo | Sugo | |
| malá rajčátka | Rajče červené čerstvé | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |