Nutriční hodnoty (Vánoční kapustnice z Podolince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 961 kJ / 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 31,60 g |
| – nasycené | 17,80 g |
| – nenasycené | 13,68 g |
| –– mononenasycené | 4,48 g |
| –– polynenasycené | 9,20 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 5,38 g |
| Sůl | 12,80 g |
| Sacharidy | 35,80 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 2 hrsti 2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
| 10 10 sušených švestek (vypeckovaných) | Švestky sušené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 nožičky 2 nožičky dobré klobásy (může být i pikantnější) | Klobása | 440 g |
| sádlo (nebo máslo) | Sádlo vepřové | |
| asi 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| masový vývar | Vývar masový |