Nutriční hodnoty (Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 4 932 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,97 g |
Tuky | 47,72 g |
– nasycené | 12,55 g |
– nenasycené | 25,33 g |
–– mononenasycené | 19,48 g |
–– polynenasycené | 5,85 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 37,14 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 126,21 g |
– cukry | 121,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hlávkové červené zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
15 dkg 15 dkg domácího uzeného boku | Vepřový bok uzený | 150 g |
2 dl 2 dl vody ze strouhaných syrových )brambor | Voda | 200 ml |
kmín | Kmín | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |