Nutriční hodnoty (Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 4 932 kJ / 1 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,97 g |
| Tuky | 47,72 g |
| – nasycené | 12,55 g |
| – nenasycené | 25,33 g |
| –– mononenasycené | 19,48 g |
| –– polynenasycené | 5,85 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 37,14 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 126,21 g |
| – cukry | 121,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg hlávkové červené zelí | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 15 dkg 15 dkg domácího uzeného boku | Vepřový bok uzený | 150 g |
| 2 dl 2 dl vody ze strouhaných syrových )brambor | Voda | 200 ml |
| kmín | Kmín | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |