Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizované červené zelí hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie4 932 kJ /
1 179 kcal
Bílkoviny43,72 g
– z toho živočišné bílkoviny21,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,97 g
Tuky47,72 g
– nasycené12,55 g
– nenasycené25,33 g
–– mononenasycené19,48 g
–– polynenasycené5,85 g
––– omega 30,20 g
Vláknina37,14 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 1,78 g
Sůl3,00 g
Sacharidy126,21 g
– cukry121,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hlávkové červené zelí Zelí červené čerstvé 1500 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
15 dkg 15 dkg domácího uzeného boku Vepřový bok uzený 150 g
2 dl 2 dl vody ze strouhaných syrových )brambor Voda 200 ml
kmín Kmín
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.