Nutriční hodnoty (Nakládané okurky paní hajné ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 911 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,43 g |
| Tuky | 4,03 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 69,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,65 g |
| Sůl | 30,10 g |
| Sacharidy | 255,42 g |
| – cukry | 238,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg okurky nakládačky | Okurka polní zavařená | 3000 g |
| 2 ks 2 ks menší cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
| 1 ks 1 ks mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| Kousek Kousek křenu | Křen čerstvý | |
| Bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| hořčičná semínka | Hořčice žlutá semena | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| Voda | Voda | |
| Ocet | Ocet lihový | |
| Cukr | Cukr bílý | |
| Sůl | Sůl mořská |