Nutriční hodnoty (Kuřecí gratinované s hruškou, celerem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 478 kJ / 831 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
| Tuky | 34,23 g |
| – nasycené | 21,14 g |
| – nenasycené | 12,14 g |
| –– mononenasycené | 10,11 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 9,98 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,76 g |
| Sacharidy | 20,01 g |
| – cukry | 15,01 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso nebo stehenní řízek | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| cca 3 3 polévkové lžíce smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| koření na kuře ( používám bejby gril ) | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |