Nutriční hodnoty (Italská čočka s pečenou treskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 307 kJ / 1 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,94 g |
| Tuky | 7,54 g |
| – nasycené | 1,52 g |
| – nenasycené | 5,80 g |
| –– mononenasycené | 1,67 g |
| –– polynenasycené | 4,13 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 87,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 979 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 135,40 g |
| – cukry | 29,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety z tresky | Treska filet | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| bylinkové koření kabajaki (nemusí být) | Provensálské koření | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 200 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2 2 větší šalotky nebo 1 menší cibule | Šalotka čerstvá | |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |