Nutriční hodnoty (Dinosaurus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 691 kJ / 5 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 81,78 g |
– nasycené | 21,44 g |
– nenasycené | 36,87 g |
–– mononenasycené | 28,58 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 18,28 g |
Cholesterol | 2,60 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 1 129,02 g |
– cukry | 255,06 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 litr 1 litr vanilkový pudink | Puding v prášku | 1000 g |
2 2 celá másla | Máslo kravské | 2 g |
50 ml 50 ml rozpuštěné kávy | Káva espresso | 50 ml |
marcipán | Marcipán | |
potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |