Nutriční hodnoty (Brabci ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 9 591 kJ / 2 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 228,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,90 g |
| Tuky | 102,73 g |
| – nasycené | 26,38 g |
| – nenasycené | 52,95 g |
| –– mononenasycené | 43,88 g |
| –– polynenasycené | 9,06 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 43,50 g |
| Cholesterol | 742 mg |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 90,91 g |
| – cukry | 10,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřová plec | Vepřová plec | 1000 g |
| 20 dkg 20 dkg vepřový bok | Vepřový bok | 200 g |
| 1 ks 1 ks cibule (velká) | Cibule čerstvá | 69 g |
| 4 4 ks stroužek česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
| 2 špetky 2 špetky tymián | Tymián sušený | |
| 2 špetky 2 špetky mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| 1 lžička 1 lžička červená paprika | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| kmín | Kmín | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |