Nutriční hodnoty (Třešňová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 914 kJ / 3 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,88 g |
| Tuky | 174,49 g |
| – nasycené | 91,60 g |
| – nenasycené | 66,45 g |
| –– mononenasycené | 56,21 g |
| –– polynenasycené | 10,24 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 19,57 g |
| Cholesterol | 1,89 g |
| Sodík | 539 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 466,54 g |
| – cukry | 284,46 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| kůra z 1/4 kůra z 1/4 citronu | Citrón čerstvý | 22.5 g |
| na špičku nože na špičku nože kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 50 g 50 g hladké mouky na posypání válu | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| kůra ze 1/4 kůra ze 1/4 citronu | Citrón čerstvý | 22.5 g |
| 10 g 10 g vanilínového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| moučkový cukr na posypáni | Cukr bílý |