Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s rybou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 49,68 g |
– nasycené | 25,31 g |
– nenasycené | 17,54 g |
–– mononenasycené | 14,45 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 48,70 g |
Cholesterol | 627 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 190,17 g |
– cukry | 28,17 g |
––– laktóza | 7,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor předem uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 polévkové lžíce másla nebo oleje | Máslo kravské | 2 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
čerstvá paprika (měla jsem oranžovou, ale lze použít jakákoliv) | Paprika červená čerstvá | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
300 300 g rybího filé (např. 3 kostky filé z aljašské tresky) | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g čedaru nebo jiného tvrdého sýra | Čedar | 50 g |