Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s rybou a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 488 kJ /
1 551 kcal
Bílkoviny62,55 g
– z toho živočišné bílkoviny34,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,48 g
Tuky49,68 g
– nasycené25,31 g
– nenasycené17,54 g
–– mononenasycené14,45 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,34 g
Vláknina48,70 g
Cholesterol 627 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,32 g
Sacharidy190,17 g
– cukry28,17 g
––– laktóza7,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor předem uvařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
2 2 polévkové lžíce másla nebo oleje Máslo kravské 2 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
pórek Pórek čerstvý
čerstvá paprika (měla jsem oranžovou, ale lze použít jakákoliv) Paprika červená čerstvá
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
300 300 g rybího filé (např. 3 kostky filé z aljašské tresky) Treska filet
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g čedaru nebo jiného tvrdého sýra Čedar 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.