Nutriční hodnoty (Čínská kuchyně: Kachna na pekingský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 970 kJ / 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
| Tuky | 1,98 g |
| – nasycené | 0,98 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,43 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 104,03 g |
| – cukry | 85,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička koření pěti vůní | Koření pěti vůní | 5 g |
| sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| badyán | Badyán | |
| fenykl | Fenykl hlíza | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 30 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu (nebo cukru) | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vína (nebo rýžového) | Víno červené suché | 30 ml |