Nutriční hodnoty (Red velvet dort + cream cheese icing)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 33 034 kJ / 7 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 286,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 243,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,23 g |
| Tuky | 421,45 g |
| – nasycené | 173,87 g |
| – nenasycené | 219,91 g |
| –– mononenasycené | 166,81 g |
| –– polynenasycené | 53,10 g |
| ––– omega 3 | 14,42 g |
| Vláknina | 14,67 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 6,19 g |
| Sůl | 14,09 g |
| Sacharidy | 731,53 g |
| – cukry | 397,86 g |
| ––– laktóza | 30,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 340 g 340 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 340 g |
| 250 ml 250 ml kysaného podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 100 g 100 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 100 g |
| 20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
| 2 2 vejce (110 g) | Vejce slepičí | 140 g |
| 10 g 10 g kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
| červené gelové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 600 g 600 g smetanového sýra (cream cheese) | Sýr tavený | 600 g |
| 200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 15 ml |