Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Red velvet dort + cream cheese icing)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie33 034 kJ /
7 895 kcal
Bílkoviny286,73 g
– z toho živočišné bílkoviny243,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,23 g
Tuky421,45 g
– nasycené173,87 g
– nenasycené219,91 g
–– mononenasycené166,81 g
–– polynenasycené53,10 g
––– omega 314,42 g
Vláknina14,67 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 6,19 g
Sůl14,09 g
Sacharidy731,53 g
– cukry397,86 g
––– laktóza30,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
340 g 340 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 340 g
250 ml 250 ml kysaného podmáslí Podmáslí 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 g 100 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 100 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
2 2 vejce (110 g) Vejce slepičí 140 g
10 g 10 g kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
červené gelové barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
600 g 600 g smetanového sýra (cream cheese) Sýr tavený 600 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu Aroma vanilkové 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.