Nutriční hodnoty (Hrušková povidla jak je dělám já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 165 kJ / 39 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,74 g |
| Tuky | 1,21 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,93 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,41 g |
| – cukry | 0,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dávka sušených hrušek a jablek | Hruška sušená | |
| 1 1 tyčinka celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky celého anýzu | Anýz semena | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu | Badyán | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky celého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| švestková povidla dle chuti | Povidla | |
| hrstka strouhaného perníku | Perník strouhaný |