Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušková povidla jak je dělám já)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie165 kJ /
39 kcal
Bílkoviny0,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,74 g
Tuky1,21 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené0,93 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,41 g
– cukry0,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dávka sušených hrušek a jablek Hruška sušená
1 1 tyčinka celé skořice Skořice ceylonská
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého anýzu Anýz semena 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu Badyán 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
švestková povidla dle chuti Povidla
hrstka strouhaného perníku Perník strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.