Nutriční hodnoty (Hrušková povidla jak je dělám já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 165 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,74 g |
Tuky | 1,21 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,93 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,41 g |
– cukry | 0,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dávka sušených hrušek a jablek | Hruška sušená | |
1 1 tyčinka celé skořice | Skořice ceylonská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého anýzu | Anýz semena | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého badyánu | Badyán | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
švestková povidla dle chuti | Povidla | |
hrstka strouhaného perníku | Perník strouhaný |