Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa zapečená s ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 946 kJ / 4 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 486,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 483,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 228,03 g |
| – nasycené | 85,79 g |
| – nenasycené | 120,89 g |
| –– mononenasycené | 58,40 g |
| –– polynenasycené | 62,49 g |
| ––– omega 3 | 5,53 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 4,91 g |
| Sůl | 12,33 g |
| Sacharidy | 12,73 g |
| – cukry | 10,14 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-6 4-6 kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 1750 g |
| 200 g 200 g plátkového ementálu 45% | Ementál | 200 g |
| 125 ml 125 ml majonézy | Majonéza | 125 g |
| 125 ml 125 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
| 75 g 75 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku prolisovaný | Česnek čerstvý | 7 g |
| hranolky (nebo americké brambory k podávání) | Hranolky fritované |