Nutriční hodnoty (Pórková polévka s bramborem a kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 239 kJ / 1 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,68 g |
| Tuky | 6,26 g |
| – nasycené | 1,41 g |
| – nenasycené | 4,56 g |
| –– mononenasycené | 0,90 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 28,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 257,70 g |
| – cukry | 8,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 3 velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 300 g 300 g uvařených krup | Kroupy ječné | 300 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá |