Nutriční hodnoty (Srdíčkové jednohubky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 45 kJ / 11 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
| 6 plátků 6 plátků želatiny (nebo přiměřené množství sypké) | Želatina vepřová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
| trošku trošku olivového oleje | Olej olivový | |
| několik kuliček kuliček nového koření | Nové koření | |
| několik kuliček kuliček pepře | Pepř černý | |
| trošku trošku sušené bazalky | Bazalka sušená | |
| rohlík (nebo jiné pečivo) | Rohlík pšeničný bílý | |
| žervé | Žervé | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mozzarella | Mozzarella kravská |