Nutriční hodnoty (Srdíčkové jednohubky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 500 g |
6 plátků 6 plátků želatiny (nebo přiměřené množství sypké) | Želatina vepřová | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
trošku trošku olivového oleje | Olej olivový | |
několik kuliček kuliček nového koření | Nové koření | |
několik kuliček kuliček pepře | Pepř černý | |
trošku trošku sušené bazalky | Bazalka sušená | |
rohlík (nebo jiné pečivo) | Rohlík pšeničný bílý | |
žervé | Žervé | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
mozzarella | Mozzarella kravská |