Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdíčkové jednohubky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie45 kJ /
11 kcal
Bílkoviny0,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,01 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,01 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 500 g
6 plátků 6 plátků želatiny (nebo přiměřené množství sypké) Želatina vepřová
sůl Sůl mořská
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 malá šalotka Šalotka čerstvá
trošku trošku olivového oleje Olej olivový
několik kuliček kuliček nového koření Nové koření
několik kuliček kuliček pepře Pepř černý
trošku trošku sušené bazalky Bazalka sušená
rohlík (nebo jiné pečivo) Rohlík pšeničný bílý
žervé Žervé
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
mozzarella Mozzarella kravská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.