Nutriční hodnoty (Bizoní žebra - marinovaná, pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 534 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 0,29 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,65 g |
Sůl | 18,50 g |
Sacharidy | 44,00 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg bizoních žeber (jistě lze použít i žebra z dostupnějších zvířat) | ||
250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru písek | Cukr bílý | 15 g |
2 litry 2 litry vody | Voda | 2000 ml |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
5 lžic 5 lžic omáčky Sweet Chicken Sauce | ||
5 lžic 5 lžic sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 75 ml |
5 lžic 5 lžic thajské omáčky Pad Thai Sauce |