Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bizoní žebra - marinovaná, pečená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 534 kJ /
367 kcal
Bílkoviny7,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,10 g
Tuky0,29 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,65 g
Sůl18,50 g
Sacharidy44,00 g
– cukry16,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg bizoních žeber (jistě lze použít i žebra z dostupnějších zvířat)
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce cukru písek Cukr bílý 15 g
2 litry 2 litry vody Voda 2000 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
5 lžic 5 lžic omáčky Sweet Chicken Sauce
5 lžic 5 lžic sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 75 ml
5 lžic 5 lžic thajské omáčky Pad Thai Sauce

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.