Nutriční hodnoty (Vrstvený masový bochník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 002 kJ / 1 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,72 g |
| Tuky | 125,88 g |
| – nasycené | 52,00 g |
| – nenasycené | 61,34 g |
| –– mononenasycené | 49,62 g |
| –– polynenasycené | 11,73 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 3,13 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,54 g |
| Sacharidy | 50,91 g |
| – cukry | 21,05 g |
| ––– laktóza | 18,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mletého mäsa | Vepřový ořez | 400 g |
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |