Nutriční hodnoty (Tykvový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 634 kJ / 2 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 510,98 g |
| – cukry | 502,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tykev | Dýně čerstvá | |
| trocha trocha octu | Ocet lihový | |
| 500 g 500 g cukru krystal | Cukr bílý | 500 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 5 5 celých hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 svítek 1 svítek skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky |