Nutriční hodnoty (Rolády)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 672 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 43,64 g |
– nasycené | 8,51 g |
– nenasycené | 25,23 g |
–– mononenasycené | 18,37 g |
–– polynenasycené | 6,86 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 799 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 190,40 g |
– cukry | 106,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
na špičku nože na špičku nože kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk (na plech nebo olej, pečicí papír) | Margarín | |
rostlinou šlehačkou (ale můžete použít klidně krém) | Šlehačka 35% |