Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rolády)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 672 kJ /
1 356 kcal
Bílkoviny48,52 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,80 g
Tuky43,64 g
– nasycené8,51 g
– nenasycené25,23 g
–– mononenasycené18,37 g
–– polynenasycené6,86 g
––– omega 31,13 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 799 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy190,40 g
– cukry106,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
na špičku nože na špičku nože kypřící prášek Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
tuk (na plech nebo olej, pečicí papír) Margarín
rostlinou šlehačkou (ale můžete použít klidně krém) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.