Nutriční hodnoty (Rolády)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 672 kJ / 1 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
| Tuky | 43,64 g |
| – nasycené | 8,51 g |
| – nenasycené | 25,23 g |
| –– mononenasycené | 18,37 g |
| –– polynenasycené | 6,86 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 799 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 190,40 g |
| – cukry | 106,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| na špičku nože na špičku nože kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk (na plech nebo olej, pečicí papír) | Margarín | |
| rostlinou šlehačkou (ale můžete použít klidně krém) | Šlehačka 35% |