Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křepelčí rizoto

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2019 14:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 164 kJ / 995 kcal
Bílkoviny20,75 g
Tuky2,75 g
Vláknina8,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy217,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jelikož jsem měla křepelky 2 a zbylo nějaké maso, tak jsem udělala rizoto jako další jídlo.

Šťávu jsem použila z pečení křepelek:

www.toprecepty.cz/recept/59849-krepelka-na-slanine-zelenine-a-testoviny-mafaldine/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: křepelčí vajíčka recepty

Suroviny: rýže, máslo, maso pečené, hrášek, kapie červená, kapie, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Křepelčí rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZMvE