Nutriční hodnoty (Kynutý "jakoštrůdl"s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 878 kJ / 4 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,96 g |
Tuky | 185,19 g |
– nasycené | 62,17 g |
– nenasycené | 111,75 g |
–– mononenasycené | 82,19 g |
–– polynenasycené | 29,56 g |
––– omega 3 | 7,42 g |
Vláknina | 18,76 g |
Cholesterol | 823 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,71 g |
Sacharidy | 490,20 g |
– cukry | 113,81 g |
––– laktóza | 12,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
80 g 80 g oleje | Olej řepkový | 80 ml |
1 kostka 1 kostka droždí (nebo 1 sáček sušeného) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
70 g 70 g másla nebo Hery | Máslo kravské | 70 g |
2 2 tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1-2 1-2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1-2 1-2 žloutky | Vaječný žloutek | 34.5 g |
1-2 1-2 bílky na sníh | Vaječný bílek | 49.5 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
trošku trošku rumu (nemusí být) | Rum | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |