Nutriční hodnoty (Zázvorový křen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 461 kJ / 1 066 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,81 g |
| Tuky | 86,38 g |
| – nasycené | 47,87 g |
| – nenasycené | 31,51 g |
| –– mononenasycené | 25,78 g |
| –– polynenasycené | 5,73 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 718 mg |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 44,44 g |
| – cukry | 25,02 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 PL 4 PL čerstvého křenu | Křen čerstvý | 60 g |
| 2 dl 2 dl smetany 33% a více | Smetana kravská sladká 35% | 200 ml |
| 1 KL 1 KL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| 1 1 citron (šťáva a nastrouhaná kůra) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 KL 1 KL medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 2 2 vejce vařené natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská |