Nutriční hodnoty (Jablečné potěšení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 118,56 g |
| – nasycené | 12,22 g |
| – nenasycené | 98,18 g |
| –– mononenasycené | 67,40 g |
| –– polynenasycené | 30,78 g |
| ––– omega 3 | 8,65 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 402,50 g |
| – cukry | 129,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g Hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| vanikový cukr | Cukr bílý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| jablečný(nejlépe domácí) džem | Džem ze směsi ovoce | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
| sádlo na vymazání formy | Sádlo vepřové |