Nutriční hodnoty (Slepice na špeku (slanině))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 298 kJ / 1 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 84,00 g |
| – nasycené | 35,50 g |
| – nenasycené | 48,00 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 12,00 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 0,05 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vykoštěné slepice (u nás jen stehna) | Slepice | 600 g |
| 50 g 50 g špeku (slaniny) s kůží | Špek | 50 g |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| střední cibule | Cibule čerstvá | |
| (vývar ze slepičích kostí podle potřeby) | Kost hovězí | |
| asi lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |