Nutriční hodnoty (Vanilkový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 099 kJ / 980 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,66 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,30 g | 
| Tuky | 61,92 g | 
| – nasycené | 15,07 g | 
| – nenasycené | 40,90 g | 
| –– mononenasycené | 28,37 g | 
| –– polynenasycené | 12,53 g | 
| ––– omega 3 | 0,90 g | 
| Vláknina | 11,70 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 289 mg | 
| Sůl | 0,65 g | 
| Sacharidy | 67,10 g | 
| – cukry | 1,80 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 tvarohy (5OO g) | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 bílý jogurt (150 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 1 pudinkový prášek vanilkový | Puding v prášku | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| med na dochucení, já použila 3 lžíce lžíce | Med nepasterovaný | |
| mléko podle konzistence, já použila 2 lžíce lžíce | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| ovesné sušenky Zuzanky (Lidl) 210 g | Sušenka | |
| hrst hrst ovesných vloček | Vločky ovesné | |
| nadrcené mandle (100 g) – můžete použít i jiné oříšky | Mandle neloupané | |
| 80-100 g 80-100 g špaldové mouky – můžete použít jakoukoliv | Mouka špaldová hrubá | 90 g | 
| 50-100 g 50-100 g rozpuštěné hery | Margarín | 75 g | 
| marmeláda na ozdobu | Marmeláda jahodová |