Nutriční hodnoty (Filé v bylinkové strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 637 kJ / 152 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,06 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 3,94 g |
| –– mononenasycené | 3,20 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 5,60 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce filé z tresky | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |