Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 888 kJ / 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 13,20 g |
| – nasycené | 3,63 g |
| – nenasycené | 6,36 g |
| –– mononenasycené | 5,49 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové plece (z ořechu) | Vepřová plec | 300 g |
| 300 g 300 g žampionů (očištěných a pokrájených na tenké plátky) | Žampion čerstvý | 300 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo nebo olej na osmažení | Sádlo vepřové | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený estragon | Estragon sušený | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vrchovaté lžíce čokolády na vaření instant | Čokoláda hořká 40% | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |