Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 888 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 13,20 g |
– nasycené | 3,63 g |
– nenasycené | 6,36 g |
–– mononenasycené | 5,49 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové plece (z ořechu) | Vepřová plec | 300 g |
300 g 300 g žampionů (očištěných a pokrájených na tenké plátky) | Žampion čerstvý | 300 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo nebo olej na osmažení | Sádlo vepřové | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sušený estragon | Estragon sušený | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 2 vrchovaté lžíce čokolády na vaření instant | Čokoláda hořká 40% | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |