Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech, čokoládě a estragonu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 888 kJ /
451 kcal
Bílkoviny68,10 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky13,20 g
– nasycené3,63 g
– nenasycené6,36 g
–– mononenasycené5,49 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,06 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,00 g
– cukry2,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové plece (z ořechu) Vepřová plec 300 g
300 g 300 g žampionů (očištěných a pokrájených na tenké plátky) Žampion čerstvý 300 g
cibule Cibule čerstvá
sádlo nebo olej na osmažení Sádlo vepřové
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
sušený estragon Estragon sušený
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
pepř mletý Pepř černý mletý
2 2 vrchovaté lžíce čokolády na vaření instant Čokoláda hořká 40%
smetana Smetana kravská sladká 12%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.