Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smetanová buchta s jablky z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 338 kJ /
1 754 kcal
Bílkoviny55,56 g
– z toho živočišné bílkoviny24,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,20 g
Tuky46,66 g
– nasycené22,33 g
– nenasycené17,21 g
–– mononenasycené13,44 g
–– polynenasycené3,77 g
––– omega 30,39 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy269,50 g
– cukry43,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
zhruba 120 120 g moučkového cukru (já sladím méně, tak jsem dala 100 g, ale ostatním doporučuji trošku více) Cukr bílý
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g sladké 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
trochu trochu citronové kůry nebo pár kapek citronového aroma Dr. Oetker Citronová kúra čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
300 g 300 g hrubě nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
cukr dle potřeby na doslazení Cukr bílý
trošku trošku skořice nebo skořicový cukr Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.