Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdlík i pro méně zručné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 410 kJ /
337 kcal
Bílkoviny2,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky2,34 g
– nasycené0,77 g
– nenasycené1,04 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,18 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,50 g
– cukry63,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 150 g
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 1 skořicový cukr (nebo 1 lžíce cukru a 1 lžička skořice) Cukr skořicový
máslo na pomazání štrúdlu Máslo kravské
cukr moučka na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.