Nutriční hodnoty (Štrúdlík i pro méně zručné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 2,34 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,04 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
– cukry | 63,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 1 skořicový cukr (nebo 1 lžíce cukru a 1 lžička skořice) | Cukr skořicový | |
máslo na pomazání štrúdlu | Máslo kravské | |
cukr moučka na posypání | Cukr bílý |