Nutriční hodnoty (Štrúdlík i pro méně zručné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 2,34 g |
| – nasycené | 0,77 g |
| – nenasycené | 1,04 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 17,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
| – cukry | 63,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 150 g |
| 4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 1 skořicový cukr (nebo 1 lžíce cukru a 1 lžička skořice) | Cukr skořicový | |
| máslo na pomazání štrúdlu | Máslo kravské | |
| cukr moučka na posypání | Cukr bílý |