Nutriční hodnoty (Kedlubnová pomazánka s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,36 g |
| Tuky | 36,70 g |
| – nasycené | 4,56 g |
| – nenasycené | 28,76 g |
| –– mononenasycené | 8,15 g |
| –– polynenasycené | 20,61 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 23,05 g |
| Cholesterol | 59 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 27,23 g |
| – cukry | 16,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg selského jogurtu (Hollandia) | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |