Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie514 kJ /
123 kcal
Bílkoviny8,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,84 g
Tuky0,66 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené0,43 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy15,20 g
– cukry7,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 250 g
250 g 250 g bílého chřestu Chřest bílý čerstvý 250 g
8 8 ředkviček Ředkvička čerstvá
1 1 vodnice Vodnice čerstvá
4 4 malé nové brambory Brambor raný
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
bylinky (petrželka, pažitka) Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
provensálské koření Provensálské koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kousek kousek tuku na omaštění Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.