Nutriční hodnoty (Zeleninový talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 514 kJ / 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
| Tuky | 0,66 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,43 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
| – cukry | 7,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 250 g |
| 250 g 250 g bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | 250 g |
| 8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 vodnice | Vodnice čerstvá | |
| 4 4 malé nové brambory | Brambor raný | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| bylinky (petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kousek kousek tuku na omaštění | Margarín |