Nutriční hodnoty (Zeleninový talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 514 kJ / 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
Tuky | 0,66 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,43 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 15,20 g |
– cukry | 7,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 250 g |
250 g 250 g bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | 250 g |
8 8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1 1 vodnice | Vodnice čerstvá | |
4 4 malé nové brambory | Brambor raný | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
bylinky (petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kousek kousek tuku na omaštění | Margarín |