Předjarní bramborový salát

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Saláty 10 názorů

Suroviny

600 g brambor (uvařených ve slupce)
1 svazek ředkviček
2-3 jarní cibulky
pažitka
sůl
pepř
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce octa
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory nakrájíme na tenká půlkolečka, ředkvičky a cibulku na kolečka.

  2. Vše dáme do mísy, přisypeme nasekanou pažitku, osolíme a opepříme.

  3. Olej smícháme s octem a vmícháme do salátu.

  4. Před podáváním necháme chvilku odležet.

  5. Podáváme jako přílohu k masu nebo jako samostatný pokrm s kouskem pečiva.

Poznámka

U nás výborně doplnil grilovanou tilápii :o)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 369 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Předjarní bramborový salát

Tématické fráze: bramborovy salát recept bramborovy salat recepty bramborový salát bramborový salát recepty brambory redkvicky cibulka bramborovy salat ke grilovanemu masu bramborovy salaty recepty příloha k rybě salat

Zapomněl/a jsem heslo