Nutriční hodnoty (Telecí v hořčičné marinádě s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 073 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 23,71 g |
| – nasycené | 6,42 g |
| – nenasycené | 14,50 g |
| –– mononenasycené | 11,66 g |
| –– polynenasycené | 2,84 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 1,73 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
| – cukry | 0,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g telecího krku | Telecí krk | 400 g |
| 2 dcl 2 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 2 PL 2 PL hořčice s feferonkami | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 PL 1 PL kaparů | Kapary | 15 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř dle chuti | Pepř černý | |
| tuk | Margarín |