Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra na japonský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 393 kJ /
1 289 kcal
Bílkoviny121,29 g
– z toho živočišné bílkoviny103,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,79 g
Tuky38,28 g
– nasycené10,30 g
– nenasycené21,94 g
–– mononenasycené12,90 g
–– polynenasycené9,04 g
––– omega 30,30 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 2,52 g
Sůl6,23 g
Sacharidy95,85 g
– cukry11,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtích jater Játra krůtí 500 g
1 dl 1 dl červeného dezertního vína Víno červené sladké 100 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička směsi koření na čínu Koření pěti vůní 5 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
3 lžíce 3 lžíce kukuřičného škrobu (nebo bramborového) Škrob kukuřičný 45 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
bylinky - jarní cibulka, petrželka, bazalka Bazalka čerstvá
několik několik kroužků z bílé části pórku Pórek čerstvý
3 lžíce 3 lžíce loupaných arašídů Arašídy solené 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.