Nutriční hodnoty (Krůtí játra na japonský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 393 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,79 g |
Tuky | 38,28 g |
– nasycené | 10,30 g |
– nenasycené | 21,94 g |
–– mononenasycené | 12,90 g |
–– polynenasycené | 9,04 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,23 g |
Sacharidy | 95,85 g |
– cukry | 11,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
1 dl 1 dl červeného dezertního vína | Víno červené sladké | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička směsi koření na čínu | Koření pěti vůní | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce kukuřičného škrobu (nebo bramborového) | Škrob kukuřičný | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky - jarní cibulka, petrželka, bazalka | Bazalka čerstvá | |
několik několik kroužků z bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce loupaných arašídů | Arašídy solené | 45 g |