Nutriční hodnoty (Špagety s ančovičkou, olivami a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 583 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,48 g |
Tuky | 112,78 g |
– nasycené | 20,47 g |
– nenasycené | 84,52 g |
–– mononenasycené | 68,83 g |
–– polynenasycené | 15,69 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 33,12 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 9,42 g |
Sacharidy | 221,95 g |
– cukry | 64,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
7 lžic 7 lžic olivového oleje | Olej olivový | 77 ml |
2 hrsti 2 hrsti černých vypeckovaných oliv | Olivy čerstvé zralé | |
10 dkg 10 dkg ančoviček (v oleji) | Ančovičky v oleji | 100 g |
asi 20 20 malých rajčátek | Rajče červené čerstvé | 1200 g |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 feferonky čerstvé nebo sušené | Paprika pálivá | |
2 hrsti 2 hrsti čerstvé bazalky (listů) | Bazalka čerstvá | |
20 dkg 20 dkg semolinové mouky | Mouka semolinová | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská |