Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špagety s ančovičkou, olivami a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 583 kJ /
2 290 kcal
Bílkoviny81,84 g
– z toho živočišné bílkoviny45,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,48 g
Tuky112,78 g
– nasycené20,47 g
– nenasycené84,52 g
–– mononenasycené68,83 g
–– polynenasycené15,69 g
––– omega 31,13 g
Vláknina33,12 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 3,89 g
Sůl9,42 g
Sacharidy221,95 g
– cukry64,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
7 lžic 7 lžic olivového oleje Olej olivový 77 ml
2 hrsti 2 hrsti černých vypeckovaných oliv Olivy čerstvé zralé
10 dkg 10 dkg ančoviček (v oleji) Ančovičky v oleji 100 g
asi 20 20 malých rajčátek Rajče červené čerstvé 1200 g
sůl Sůl mořská
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 feferonky čerstvé nebo sušené Paprika pálivá
2 hrsti 2 hrsti čerstvé bazalky (listů) Bazalka čerstvá
20 dkg 20 dkg semolinové mouky Mouka semolinová 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.