Nutriční hodnoty (Játrový sýr III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 657 kJ / 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 7,89 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 3,66 g |
| –– mononenasycené | 2,89 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,89 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 10,11 g |
| Sůl | 25,21 g |
| Sacharidy | 10,20 g |
| – cukry | 4,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová játra - 35% | Játra vepřová | |
| vepřové plecko - 35% | Vepřová plec | |
| vepřový lalok - 30% | Vepřový lalok | |
| 25 g 25 g soli | Sůl mořská | 25 g |
| 3 g 3 g mletého bílého pepře | Pepř bílý | 3 g |
| 2 g 2 g mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2 g |
| 0,25 g 0,25 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 0.25 g |
| 0,25 g 0,25 g mletého kardamomu | Kardamom prášek | 0.25 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| plátky plátky slaniny na vyložení formy | Špek |