Nutriční hodnoty (Hráškovo - ředkvičkové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 875 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 8,50 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 7,52 g |
| –– mononenasycené | 5,22 g |
| –– polynenasycené | 2,31 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 10,51 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
| – cukry | 8,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g vyloupaného zeleného hrášku | Hrášek zelený | 125 g |
| 80 g 80 g očištěných ředkviček (asi 8 středních kousků) | Ředkvička čerstvá | 80 g |
| 2 plátky 2 plátky sýru Gerlach | Gouda 45% t. v s. | |
| 2 plátky 2 plátky sýru Kriváň (Kaufland) | Gouda 45% t. v s. | |
| limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| česnekové koření s bylinkami | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máta | Máta peprná list čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1 Kl 1 Kl rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| tuk na pánev | Margarín |