Nutriční hodnoty (Tresčí filé s fazolemi na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 568 kJ / 1 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 96,04 g |
| Tuky | 35,16 g |
| – nasycené | 5,65 g |
| – nenasycené | 29,37 g |
| –– mononenasycené | 23,92 g |
| –– polynenasycené | 5,45 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 82,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 226,54 g |
| – cukry | 21,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 300 – 450 g filé z tresky (podle velikosti porce) | Treska filet | |
| 400 g 400 g fazolí (ve slaném nálevu) | Fazole bílé | 400 g |
| 2 - 3 2 - 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 3 listy 3 listy čerstvé nebo lžička sušené šalvěje | ||
| 2 2 – 3 lžíce zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 0,5 - 1 dl 0,5 - 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 75 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 lžičky 3 lžičky strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |