Nutriční hodnoty (Mozaikový ovocný tunel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 863 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,65 g |
Tuky | 127,90 g |
– nasycené | 66,74 g |
– nenasycené | 45,28 g |
–– mononenasycené | 37,38 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 321,25 g |
– cukry | 215,75 g |
––– laktóza | 16,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
jemně strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce citrónové vodky | Vodka | |
6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
200 g 200 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 200 g |
moučkový cukr | Cukr bílý |