Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 487 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,98 g |
| Tuky | 17,25 g |
| – nasycené | 2,03 g |
| – nenasycené | 14,32 g |
| –– mononenasycené | 11,11 g |
| –– polynenasycené | 3,21 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 91,52 g |
| – cukry | 75,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce horčice | Hořčice plnotučná | 15 g |