Nutriční hodnoty (Francouzské bagety ze čtyř surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 682 kJ / 1 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,90 g |
| Tuky | 10,40 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 6,20 g |
| –– mononenasycené | 1,12 g |
| –– polynenasycené | 5,08 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 367,00 g |
| – cukry | 25,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 balíček 1 balíček sušeného droždí | Droždí sušené | 8 g |
| 300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |