Nutriční hodnoty (Francouzské bagety ze čtyř surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 682 kJ / 1 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,90 g |
Tuky | 10,40 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 1,12 g |
–– polynenasycené | 5,08 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 367,00 g |
– cukry | 25,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 balíček 1 balíček sušeného droždí | Droždí sušené | 8 g |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |