Nutriční hodnoty (Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
| Tuky | 14,71 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 6,73 g |
| –– mononenasycené | 3,91 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 2,08 g |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 47,71 g |
| – cukry | 8,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kachních jater králičích nebo jiných jater | Játra kachní | 400 g |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| několik kapek několik kapek worcestru | Worcestrová omáčka | |
| hrnek hrnek nakrájených čerstvých paprik najemno | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| bagetky | Bageta pšeničná |