Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekařský předkrm

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

5. 2. 2013 14:54

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 572 kJ / 1 093 kcal
Bílkoviny111,02 g
Tuky63,84 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,79 g
Sacharidy18,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nechat dobře vychladit!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

honzam

2. 6. 2015 20:08

janatka: díky za foto!;-)

janatka

2. 6. 2015 10:29

Chuťově dobré,jen pozor na sůl,sardel.pasta je slanější.Trošku to bylo slanější:-p,ale k večeři bude fajn s pivečkem:-D

cathleen

17. 4. 2015 08:28

Zaujal mě název a marně přemýšlím, proč se to jmenuje Pekařský? Kvůli použité vece? Myslela jsem, že je to něco spojeného s pekařským uměním...nebo určeno pro pekaře:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: předkrmy recept předkrmy - recepty predkrm ze zveriny rostbíf ze zvěřiny rostbíf z zvěřiny recept nejlepší maslo na předkrmy pekarska bida předkrmy se sardelovou pastou predkrm jablkové taštičky s pomazánkového másla kuchařské recepty z umbrie

Suroviny: pomazánkové máslo, pasta sardelová, hořčice, maso, okurky sterilované, vejce, pepř mletý, sůl, žemle

TopRecepty.cz

Pekařský předkrm

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r76w