Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 572 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,02 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,79 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce.
Krok 2: Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce.
Krok 3: Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Moje poznámka
Pekařský předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r76w
Nejnovější recepty
Tzatziki
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový tataráček
Přidáno před 3 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí pečená sekaná z mletého masa
Standby před 1 minutou
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 25 minutami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 39 minutami
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 2 hodinami
Třešňový pohár
lenisekone před 2 hodinami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 2 hodinami
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Istar před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
vendulkascake před 3 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 8 hodinami
Cikánské řízky
Liberko před 13 hodinami
Tématické fráze:
předkrmy recept,
předkrmy - recepty,
predkrm ze zveriny,
rostbíf ze zvěřiny,
rostbíf z zvěřiny recept nejlepší,
maslo na předkrmy,
pekarska bida,
předkrmy se sardelovou pastou,
predkrm,
jablkové taštičky s pomazánkového másla,
kuchařské recepty z umbrie
Suroviny:
pomazánkové máslo,
pasta sardelová,
hořčice,
maso,
okurky sterilované,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
žemle
Komentáře (4)