Pekařský předkrm

honzam Kuchař: honzam

Doba přípravy: 30 - 40 min. 4 porce Předkrmy 3 názory

Suroviny

250 g pomazánkového másla
2 lžičky sardelové pasty
2 lžičky hořčice
250 g různého masa
2 sterilované okurky
4 vejce vařená natvrdo
mletý pepř
sůl
několik žemlí nebo veka
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Máslo utřeme se sardelovou pastou do pěny, osolíme, opepříme, přidáme na kostičky pokrájené maso, okurky a vejce.

  2. Vše dobře promícháme a plníme do vyhloubených podélně půlených žemlí, které necháme ztuhnout v chladničce.

  3. Můžeme také odříznout oba konce veky, vytlačit střídu, dutinu vyplnit směsí, veku nechat vychladit a pak krájet na plátky.

Poznámka

Nechat dobře vychladit!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pekařský předkrm

  • honzam honzam(autor receptu)

    janatka: díky za foto!;-)

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Chuťově dobré,jen pozor na sůl,sardel.pasta je slanější.Trošku to bylo slanější:-p,ale k večeři bude fajn s pivečkem:-D

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Zaujal mě název a marně přemýšlím, proč se to jmenuje Pekařský? Kvůli použité vece? Myslela jsem, že je to něco spojeného s pekařským uměním...nebo určeno pro pekaře:-))

    Odpovědět

Tématické fráze: předkrmy recept předkrmy - recepty predkrm ze zveriny rostbíf ze zvěřiny maslo na předkrmy pekarska bida předkrmy se sardelovou pastou predkrm jablkové taštičky s pomazánkového másla kuchařské recepty z umbrie

Zapomněl/a jsem heslo