Nutriční hodnoty (Jahodový koláč se sněhovou peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 945 kJ / 5 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,20 g |
| Tuky | 297,42 g |
| – nasycené | 147,77 g |
| – nenasycené | 127,23 g |
| –– mononenasycené | 84,90 g |
| –– polynenasycené | 42,33 g |
| ––– omega 3 | 6,16 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 2,13 g |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 557,66 g |
| – cukry | 358,05 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 7 7 žloutků | Vaječný žloutek | 161 g |
| 7 7 bílků | Vaječný bílek | 231 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 70 g 70 g ořechů | Vlašské ořechy | 70 g |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |