Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový koláč se sněhovou peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 945 kJ /
5 245 kcal
Bílkoviny78,56 g
– z toho živočišné bílkoviny42,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,20 g
Tuky297,42 g
– nasycené147,77 g
– nenasycené127,23 g
–– mononenasycené84,90 g
–– polynenasycené42,33 g
––– omega 36,16 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 516 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy557,66 g
– cukry358,05 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
7 7 žloutků Vaječný žloutek 161 g
7 7 bílků Vaječný bílek 231 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
čerstvé jahody Jahody čerstvé
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
70 g 70 g ořechů Vlašské ořechy 70 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.