Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchtičkový koláč k uždibování)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 561 kJ /
3 480 kcal
Bílkoviny104,17 g
– z toho živočišné bílkoviny41,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,20 g
Tuky109,65 g
– nasycené59,08 g
– nenasycené40,88 g
–– mononenasycené34,31 g
–– polynenasycené6,57 g
––– omega 30,40 g
Vláknina20,34 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 907 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy509,02 g
– cukry59,47 g
––– laktóza22,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1 sáček 1 sáček sušeného droždí Droždí sušené 7 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
90 g 90 g másla Máslo kravské 90 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
0,5 sáčku 0,5 sáčku jahodového pudinkového prášku Puding v prášku 24 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 hrst 1 hrst čerstvých jahod Jahody čerstvé
5 5 silnějších řapíků rebarbory Rebarbora čerstvá
cukr dle chuti Cukr bílý
1 hrst 1 hrst strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
máslo na vymazání formy Máslo kravské
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.