Nutriční hodnoty (Buchtičkový koláč k uždibování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 561 kJ / 3 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,20 g |
| Tuky | 109,65 g |
| – nasycené | 59,08 g |
| – nenasycené | 40,88 g |
| –– mononenasycené | 34,31 g |
| –– polynenasycené | 6,57 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 20,34 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 907 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 509,02 g |
| – cukry | 59,47 g |
| ––– laktóza | 22,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 0,5 sáčku 0,5 sáčku jahodového pudinkového prášku | Puding v prášku | 24 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 hrst 1 hrst čerstvých jahod | Jahody čerstvé | |
| 5 5 silnějších řapíků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 hrst 1 hrst strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |