Nutriční hodnoty (Buchtičkový koláč k uždibování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 561 kJ / 3 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,20 g |
Tuky | 109,65 g |
– nasycené | 59,08 g |
– nenasycené | 40,88 g |
–– mononenasycené | 34,31 g |
–– polynenasycené | 6,57 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 907 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 509,02 g |
– cukry | 59,47 g |
––– laktóza | 22,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
0,5 sáčku 0,5 sáčku jahodového pudinkového prášku | Puding v prášku | 24 g |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 hrst 1 hrst čerstvých jahod | Jahody čerstvé | |
5 5 silnějších řapíků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
1 hrst 1 hrst strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |