Nutriční hodnoty (Rychlá podmáslová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 290 kJ / 3 894 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
| Tuky | 160,18 g |
| – nasycené | 18,46 g |
| – nenasycené | 130,00 g |
| –– mononenasycené | 89,40 g |
| –– polynenasycené | 40,60 g |
| ––– omega 3 | 10,68 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 641 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 515,20 g |
| – cukry | 156,00 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| máslo na na vymazání plechu | Máslo kravské | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
| ovoce | Jahody čerstvé |