Nutriční hodnoty (Pikantní zeleninový salát s rýží a tuńákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 947 kJ / 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,25 g |
| Tuky | 0,98 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,32 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 3,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 103,00 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menší hlávky čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| 1 hrst 1 hrst nakrájené rukoly | Rukola čerstvá | |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 hrst 1 hrst strouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 sáček 1 sáček uvařené rýže | Rýže bílá | 125 g |
| 1/2 1/2 čerstvé chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě |