Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s Hermelínem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 055 kJ / 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,67 g |
| Tuky | 49,78 g |
| – nasycené | 19,23 g |
| – nenasycené | 25,53 g |
| –– mononenasycené | 13,65 g |
| –– polynenasycené | 11,87 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 9,96 g |
| Cholesterol | 372 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 30,05 g |
| – cukry | 23,53 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| zelená nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trocha trocha koření Salát pikant od Antonína (nebo podobné) | Provensálské koření |